KMÜ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversitenin akademik-idari personeli ve aileleri ile iftar sofrasında buluştu.

Mübarek Ramazan ayının 12'nci gününde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesinde iftar coşkusu yaşandı. Rektör Prof. Dr. Namık Ak, akademik ve idari personel ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Personelin aileleriyle birlikte katıldığı organizasyonda aynı sofrada iftar yapmanın sevinci yaşandı.

"Ramazan'ın bereketi tüm insanlığın üzerine olsun"

İftar öncesi katılımcılara hitap eden KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'te üniversite personelini iftar sofrasının etrafında bir arada görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Bu tür organizasyonların birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Namık Ak, "Ramazan’ın bereketinin tüm insanlığın üzerine olmasını diliyorum. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri makbul, dualarımızı kabul etsin." diye konuştu.

İftar vakti gelince Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şahin'in okuduğu ezanla oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından duayı ise İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül yaptı.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Genel Sekreter V. İbrahim Karagöz ile masaları tek tek gezerek personel ve aileleri ile bir süre sohbet etti.

KMÜ ailesinin Ramazan ayını bir kez daha tebrik eden Rektör Prof. Dr. Namık Ak, yaklaşan Ramazan Bayramı’nın da sağlık, barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu.