KMÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE İFTAR SEVİNCİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde akademik-idari personel ve aileleri ile bir araya geldi.

Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken iftar sevincini üniversite personeli ile birlikte yaşamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Namık Ak “Bu tür organizasyonlar birlik, beraberlik ve dayanışmamızın artmasına vesile olacaktır.” dedi.

Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi’ne Karaman halkı tarafından yoğun bir muayene ve tedavi talebinin geldiğini ifade eden Prof. Dr. Namık Ak, bu taleplerin şu anda 13 öğretim üyesi ve 3 öğretim görevlisi ile klinik hizmetlerine devam edilerek karşılamaya çalışıldığını, bu yıl içerisinde fakültenin öğretim elemanı kadrosunu daha güçlendirmeyi ve hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

KMÜ ailesinin Ramazan ayını bir kez daha tebrik eden Rektör Prof. Dr. Namık Ak, yaklaşan Ramazan Bayramı’nın da sağlık, barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, organizasyonda masaları tek tek gezerek katılımcılarla sohbet etti.