REKTÖR NAMIK AK’TAN SANAYİ KURULUŞLARINA ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman’da faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Rektör Namık Ak’ın; Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. ve Şimşek Gıda’yı ziyaretlerinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök de kendisine eşlik etti.

Üniversite ve sanayi iş birliği çerçevesinde Karaman’ın önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan firmalara gerçekleştirilen ziyaretlerde Rektör Namık Ak, Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu, Şimşek Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şimşek ile görüşmelerde bulundu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin sanayi kuruluşları ile bugüne kadar gerçekleştirdiği ortak projelerin değerlendirildiği görüşmelerde aynı zamanda gelecek döneme ilişkin hedefler de konuşuldu.