REKTÖR NAMIK AK, BİM YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, BİM Birleşik Mağazalar AŞ. yetkililerini makamında kabul etti.

BİM Birleşik Mağazalar AŞ. Pazarlama Müdürü Cengiz Güral ve Bölge Sorumlusu Ramazan Köse’nin Rektör Namık Ak’ı ziyaretinde KMÜ Kariyer Merkezi Yöneticileri Ozan Korkmaz ve Yunus Emre Büyükbasmacı da yer aldı.

İş Birliği Protokolü Görüşüldü

Üniversitenin akademik çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerle de öğrencilere ve şehre katkı sunma amacında olduğunu hatırlatan Rektör Namık Ak, yetkililerle Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile BİM Birleşik Mağazalar AŞ. arasında gerçekleştirilebilecek iş birliklerini görüştü.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, “Biz üniversite olarak tüm iş birliklerine açığız. Yeter ki öğrencilerimiz bu işbirliklerinden faydalansınlar. Üniversitelerin varoluş sebebi öğrencileridir ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü çalışmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hediye takdimleri ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.