REKTÖR NAMIK AK ERMENEK'TE İLÇE PROTOKOLÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, bazı toplantılara katılmak için gittiği Ermenek'te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rektör Namık Ak, Ermenek'teki Yüksekokullarda gerçekleştirilen toplantıların ardından Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan ve Ermenek Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Cafer Kemik'i ziyaret etti.

Rektör Namık Ak, görevlerine yeni başlayan Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan ve Ermenek Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Cafer Kemik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Namık Ak ziyaretlerde ayrıca ilçe protokolü ile kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaretler, iyi dilek temennilerin ardından sona erdi.