KMÜ’DE SELAMİ ÇITLAK KONFERANSI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) “Selami Abi Bizlerle ” adlı konferans verildi. KMÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Selami Çıtlak, öğrencilerle hayat tecrübelerini paylaştı. Her insanın bir hedefinin olması gerektiğinin altını çizen Çıtlak, “Hedefiniz olursa köklü bir ağaç gibi ayakta kalırsınız, yoksa bir yaprak gibi oradan oraya savrulursunuz.” dedi.

Çıtlak hayata erken atılmanın önemine de değinerek, öğrencilere hayata ne kadar erken başlarsanız o kadar çok yol alırsınız, geç olmadan bir hedef belirleyin ve bu hedef doğrultusunda çalışmaya başlayın dedi.

Öğrencilere her konuda yardımcı olmayı kendisine düstur edindiğini dile getiren Çıtlak, bu şekilde davranarak bazen sattıkları ürünlerden hiç para kazanmadıklarını ama bu sayede gönüller kazandıklarını sözlerine ekledi.

Katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği konferans Selami Çıtlak’a plaket sunulmasıyla sona erdi.