KMÜ’DE KONSER COŞKUSU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) “Grup Keyf-i Alem” ve “Grup Rondon” tarafından konser verildi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen konserlere öğrencilerin yanı sıra üniversite personeli de yoğun ilgi gösterdi.

“Grup Keyf-i Alem”

07 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de KMÜ Ata Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen konserde Grup Keyf-i Alem pop ve oyun havası tarzında seslendirdikleri şarkılarla salonu dolduranlara hareketli saatler yaşattı. Coşkulu geçen konserin konukları arasında KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım ve KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci de yer aldı.

“Grup Rondon”

08 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’de KMÜ Genç Ekonomistler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen konserde Grup Rondon rock tarzında seslendirdiği şarkılarla salonu dolduranlara keyifli anlar yaşattı.