KMÜ ÖĞRENCİLERİ ULUSAL GENÇLİK PARLAMENTOSU GENEL KURULUNA KATILDI

Ulusal Gençlik Parlamentosu 10. Olağan Genel Kurulu, 9-12 Mayıs 2014 tarihlerinde Ankara İçkale Hotel’de gerçekleştirildi. Kurul toplantısına Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi adına KMÜ öğrencileri Emre Yılmaz ve Kadife Erdoğan, Karaman Proje Eğitim ve Sosyal Kalkındırma Merkezi (PESKAM) adına da yine KMÜ öğrencileri Nurcan Akkurt ve Ali Asan, Karaman’ı temsilen katıldı.

Yoğun talebin olduğu Genel Kurula Türkiye’nin farklı bölgelerinden 153 kurum adına 300 delege katıldı.

Genç Dostu Ödülleri Verildi

10. yılını kutlayan Ulusal Gençlik Parlamentosu bu yıla özel Genç Dostu ödülleri dağıttı. Ödüller bugüne kadar parlamento çalışmalarına destek olan şirketlere ve yerel yöneticilere verildi.

Gençlerden Siyasi Partilere Talepler

Genel Kurulun son gününde TBMM çatısı altında grubu bulunan partileri ziyaret eden Ulusal Gençlik Parlamentosu delegeleri, milletvekilleriyle görüşerek taleplerini iletti.

Ulusal Gençlik Parlamentosu 10. Olağan Genel Kurulu, Anıtkabir’de gerçekleştirilen törenin ardından Atatürk’ün mozolesine çelenk konulması ve Anıtkabir Özel Defterinin imzalanması ile son buldu.