KMÜ FUTSAL TAKIMINDAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜ BESYO) Futsal Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 24-28 Mayıs tarihleri arasında Dicle Üniversitesinde düzenlenen Üniversitelerarası Salon Futbolu Türkiye Şampiyonası süper final maçları sonunda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Futsal Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu.

119 üniversite takımının katıldığı müsabakalar sonunda son sekize kalan takımlar Diyarbakır’da süper final maçlarında mücadele verdiler. Finaller dahil olmak üzere toplam 14 maç yapan KMÜ Futsal Takımı, 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Türkiye üçüncüsü oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

Bu başarıyla KMÜ Futsal Takımı, önümüzdeki yıl direkt olarak Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.