KMÜ’DE ‘ÜNİVERSİTE, TEKNOLOJİ ve PATENT’ PANELİ YAPILACAK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (KMÜ PTTO) ile Konya Teknokent ve Selçuk Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğinde ‘Üniversite, Teknoloji ve Patent’ konulu panel düzenlenecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek panel, 24 Haziran Salı günü saat 13.30’da yapılacak. Etkinlik kapsamında konuşulacak olan konular ve konuşmacılar ise şu şekilde:

Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Selçuk TTO Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Bayram Sade: "Selçuk TTO Tanıtımı, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, PADES (Patent Destek Programı) Faaliyetleri"

Prof. Dr. Zekeriya Tosun: "Plastik Cerrahide Patent Çalışma Grubu Faaliyetleri ve Patent Süreçleri"

Prof. Dr. Ercan Durmuş: "Patent Başarı Hikayeleri"

Yrd. Doç. Dr. Murat Ceylan: "Mühendislik ve Tıp Bilimleri Multidisipliner Çalışmaları ve Buluş Ticarileştirme Süreçleri"

Gamze Özcan: "Patent Başarı Hikayeleri" (Alışverişin Keyifli Yüzü Sepetim isimli ürünün buluşçusu)

Eray Akar: "Patent Başarı Hikayesi" (Dental Ölçüm Cihazı patenti bulunan öğrenci)