KMÜ’DE NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Nisan ayının ilk haftasına da hızlı bir giriş yapıyor. 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek üç etkinliğin konu başlıkları şu şekilde: “Atiker İş Yazılımları Eğitimi Tanıtımı, Sabahattin Ali'yi Anma Resim Sergisi, Medeniyet İdraki ve Evrensel Sorumluluk Bağlamında ÜSKÜP'ün Hatırlattıkları”

Atiker İş Yazılımları Eğitimi Tanıtımı

Nisan ayının ilk gününde Genç Girişimciler & Gençlik İnisiyatifi Öğrenci Topluluğu tarafından Atiker İş Yazılımları Eğitimi düzenlenecek. Eğitim, SKS 1 Nolu Konferans Salonunda 14.30’da başlayacak.

Perşembe Günü İki Etkinlik

2 Nisan Perşembe gününün ilk etkinliğiSabahattin Ali'yi Anma’ konulu resim sergisi olacak.  Edebiyat ve Kültür Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik SKS sergi alanında saat 9’da ziyaretçilere açılacak.

Günün ikinci etkinliği ise KMÜ İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen "Medeniyet İdraki ve Evrensel Sorumluluk Bağlamında ÜSKÜP'ün Hatırlattıkları" konulu konferans olacak. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen'in konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, SKS 1 No'lu Konferans Salonunda saat 13.30’da başlayacak.