BAHAR ŞENLİKLERİNE GÖKHAN ÖZEN KONUK OLDU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 59     08.06.2010

Üniversitemizde üçüncüsü düzenlenen "KMÜ Geleneksel Bahar Şenlikleri"nin bu yıl konuğu Gökhan Özen oldu. Pop müziğin sevilen seslerinden Gökhan Özen verdiği konserde öğrencileri coşturdu. Yunus Emre Yerleşkesi konser alanında gerçekleşen müzik şöleninde gönüllerince eğlenen öğrenciler eski ve yeni şarkılarını seslendiren Gökhan Özene alkışlarla eşlik ettiler.

Coşkulu geçen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Gökmen, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Konserin ardından katılımı nedeniyle Gökhan Özen’e teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Gökmen çiçek ve plaket sundu ve Öğrencilerin mezuniyetini tebrik etti.

Bahar şenlikleri kapsamında etkinlik alanında açılan stantlar, düzenlenen şovlar, ve sportif faaliyetlerle oyun sahalarında gün boyu eğlenen ve akşam sahne alan pop müzik sanatçısı Gökhan Özen ile keyifli saatler geçiren öğrenciler şenliğin ardından 9 Haziran Çarşamba günü yapılacak mezuniyet törenine hazırlanıyor. Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirilecek törende ise ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz sahne alacak.