KMÜ’DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) kan bağışı kampanyası düzenlendi. 29-30 Nisan’da Yunus Emre ve Hoşgörü Öğrenci Topluluğu, Arama Kurtarma ve Doğa Sporları (KARDOS) Öğrenci Topluluğu ile Kızılay tarafından ortaklaşa düzenlenen kampanyada 85 ünite kan bağışı yapıldı.

Vatandaşların kan bağışı konusunda her geçen gün daha fazla bilinç sahibi olduğuna değinen Kızılay yetkilileri, kan bağışının hem insanlık görevi hem de toplumumuzdaki dayanışmanın bir örneği olduğunu belirterek, “Bugün başkasına lazım olan kan, belki de bir gün bizlere de lazım olacaktır. Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bir damla kan bir hayat kurtarır. Kan bağışı kampanyasına destek olan KMÜ öğrencileri ve personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.