KMÜ’DE EK YERLEŞTİRME KAYITLARI BAŞLADI

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından merkezi yerleştirme sonucunda boş kalan üniversite kontenjanları için ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

ÖSYM’nin 2015-ÖSYS merkezi yerleştirmelerinde tercih edilmeyen ya da kayıt hakkı kazanan adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan kontenjanlar için ek yerleştirmeler yapıldı.

17-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan ek yerleştirme tercihleri sonrasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) lisans programlarına 71, önlisans programlarına ise 257 olmak üzere toplam 328 öğrenci daha üniversiteye yerleşmiş oldu.

Ek yerleştirme kayıt işlemleri 31 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında Yunus Emre Yerleşkesi Rektörlük binası ve ilçelerde gerçekleştirilebilecek.