REKTÖR SABRİ GÖKMEN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir neslin üstün gayret ve fedakârlıklarıyla kurduğu ve bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 92. yılını büyük bir coşku içinde kutluyoruz. Milletçe bugünlere nasıl geldiğimizi unutmayarak, birlik ve beraberlik duygularından kopmadan milli değerlerimize sahip çıkmalı, güçlü devlet geleneğimizi ve Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmalıyız.

Cumhuriyet coşkusunun bütün milletimizce en üst seviyede yaşanması dileğiyle şahsım ve üniversitem adına, Cumhuriyeti bizlere emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”