TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER FUTBOL 2. LİG GRUP MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 98      14.12.2010

2010–2011 Öğretim yılı Türkiye Üniversiteler Futbol 2. Lig Grup Müsabakaları Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleşiyor.  14–18 Aralık 2010 tarihleri arasında Üniversitemiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan organizasyona ilişkin teknik toplantı yapıldı.

Teknik toplantıya müsabakalarda yer alan takımların temsilcileri katıldı. Toplantıda alınan kararlar neticesinde Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılacak müsabakalara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesi erkek takımları olmak üzere 3 üniversite takımı katılacaktır. Karşılaşmalara seyretmek üzere Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile tüm öğrenciler davetlidir.

Türkiye Üniversiteler Futbol 2. Lig Grup Müsabakaları Teknik Toplantısı

13.12.2010 tarihinde saat 17.00’de yapılan teknik toplantı sonucunda aşağıda isimleri ve unvanları yazılı kişilerden tertip komitesi oluşturulmuştur.

Başkan       Öğr.Gör. Selçuk BUĞDAYCI        Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi

Üye    Mustafa AVCI                                    SKS Daire Başkanı

Üye    Mehmet KAYATÜRK                            İl Hakem Kurulu Başkanı

Üye    İsmail TOSUN                                    İl Hakem ve Gözlemciler Derneği Bşk.

Üye    Polat KILINÇ                                     Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müd. V.

Üye    Yaşar ÇALIŞKAN                                 Futbol İl Temsilcisi OBESİD Sorumlusu

Üye    Yrd. Doç. Dr. Mehmet ULUKAN             Federasyon İl Temsilcisi

Üye    Yrd. Doç. Dr. İdris YILMAZ                   Ahi Evran Üniversitesi Temsilcisi

Üye    Okt. Dr. Alparslan İNCE                       Nevşehir Üniversitesi Temsilcisi

Tertip komitesi başkanı Öğr. Gör. Selçuk BUĞDAYCI müsabakalarda uygulanacak kurallar hakkında teknik bilgiler verdi.

Müsabakalara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesi erkek takımları olmak üzere 3 üniversite takımı temsilcisi katılmıştır. KTO Karatay Üniversitesi futbol takımı ise mazeret bildirerek turnuvaya katılmamıştır.

Müsabakaların fikstür çekimi yapıldı. Maçların tarih ve saatleri aşağıdaki şekilde belirlendi.

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER FUTBOL 2. LİG GRUP MÜSABAKALARI FİKSTÜRÜ

3'lü Tek Devreli Lig Usulü