AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DERSLERİ 07 MART’TA BAŞLIYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dersleri, 7 Mart 2016 Pazartesi günü başlayacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, 2015-2016 öğretim yılı bahar döneminde yürütülecek ‘AÖF Akademik Danışmanlık’ derslerinin 07 Mart 2016 Pazartesi günü KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesindeki dersliklerde başlayacağını söyledi. Prof. Dr. Çevik ayrıca ders programının belirlendiğini ve öğrencilerin geçerli AÖF kimlikleriyle üniversitede yapılacak dersleri takip edebileceklerini bildirdi.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrenciler, KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliğine müracaat edebilecek.