TÜRK OCAKLARI ÜYELERİ REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 9               25.01.2011

Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof. Dr. Orhan KAVUNCU ve Genel Sekreter Yardımcısı Osman Oktay, beraberlerinde Karaman Türk Ocakları temsilcileriyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Sabri GÖKMEN’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında 28 Ocak 2011 Cuma günü gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Gökmen “Üniversitelerimizin araştırma ve eğitim-öğretimin dışında bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine öncülük etmek ve katkı sağlamak gibi önemli görevleri vardır. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof. Dr. KAVUNCU ise Türk Ocakları’nın kamu yararına çalışan bir dernek olduğunu ve hiçbir siyasi partiyle organik bağlarının bulunmadığını belirtti. Prof. Dr. KAVUNCU ayrıca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile ortak projeler yapmak istediklerini kaydetti.