KMÜ FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) futbol takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Lig müsabakalarında şampiyon oldu.

Antalya’da 21-25 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve oniki üniversite futbol takımının mücadele ettiği turnuva, altışarlı iki grup halinde oynandı. Müsabakalar sonucunda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi futbol takımı oynadığı beş maçın dördünde galip gelerek grup birincisi oldu. Bu sonuçla KMÜ futbol takımı mayıs ayı sonunda yapılacak olan Süper Lig'e terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

KMÜ Futbol takımının antrenörlüğünü yapan Öğr. Gör. Kazım Nas, takım olarak son üç yılda oniki kupa getirdiklerini belirterek “Bu takım her gittiği turnuvadan kupayla ayrıldı. Şu an ilk hedefimiz mayıs ayında yapılacak olan terfi müsabakalarında şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak ve burada kalıcı olmak. Takımımızla beraber Süper Lig'e çıkacağımıza inancımız tam.” diye konuştu.

KMÜ Futbol takımının 1. Lig müsabakalarındaki maç sonuçları ise şöyle gerçekleşti:

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi:  2 - 0  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi:  1 - 0  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi:  1 - 0  Hacettepe Üniversitesi