KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TORKU ARENA STADYUMUNA EĞİTİM GEZİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜBESYO) Spor Yöneticiliği bölümünde öğrenim gören 90 öğrenci dünyanın en iyi beşinci stadyumu olan Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumuna eğitim gezisi düzenledi.

Spor Tarihi ve Olimpizm ders etkinliği çerçevesinde yapılan geziden sorumlu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Tekin öğrencilere yönelik yapılan gezinin oldukça faydalı geçtiğine dikkat çekerek, “Antik olimpiyat oyunlarından başlayarak spor tesislerinde ve spor terminolojisindeki değişimlerin nasıl gerçekleştiğini yerinde görmeyi amaçladık. Yeni neslin her anlamda sporla bir bütün halinde olması gerekiyor.” dedi.

Stadyum yetkililerinden stad hakkında bilgi alan Doç. Dr. Murat Tekin ve beraberindeki öğrenciler kendilerine bu imkânı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür etti.