KMÜ KAZIM KARABEKİR MYO’DAN KAN BAĞIŞI REKORU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunda Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Kampanya kapsamında yüksekokul personeli ve öğrenciler toplam 93 ünite kan bağışında bulundu. Bu rakamın meslek yüksekokulları arasında ulaşılan en yüksek sayı olduğunu belirten Kızılay yetkilileri bir gün süren etkinlikten bu kadar çok kan bağışı beklemediklerini fakat bu durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Vatandaşların kan bağışı konusunda her geçen gün daha fazla bilinç sahibi olduğuna değinen Kızılay yetkilileri, kan bağışının hem insanlık görevi hem de toplumumuzdaki dayanışmanın bir örneği olduğunu dile getirdiler. Kızılay yetkilileri, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar’a plaket takdim ederken tüm bağışçılara da teşekkürlerini bildirdiler.