KMÜ ÖĞRENCİLERİ ANKARA’DA KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gençlik İnisiyatifi Öğrenci Topluluğu ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Topluluğu tarafından Ankara’da kurum ziyaretleri gerçekleştirildi.

KMÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yiğit Anıl Güzelipek eşliğinde 40 kişiden oluşan KMÜ’lü öğrenci grubu TBMM, Sayıştay Başkanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına (TİKA) ziyarette bulundu.

KMÜ öğrencileri TBMM’de Adalet ve Kalkınma Partisi grubundan Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Cumhuriyet Halk Partisi grubundan Engin Altay ve Onursal Adıgüzel, Milliyetçi Hareket Partisi grubundan Prof. Dr. Kamil Aydın ve Doç. Dr. Mehmet Gülal ile bir araya gelirken Sayıştay’da Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel ve TİKA’da İnsan Kaynakları Müdürü Zülküf Oruç ile bir araya gelerek görüşmeler yaptı.

Öğrenciler derslerinde teorik olarak gördükleri konuları bizzat siyasilerden ve bürokratlardan dinleme fırsatı elde ederken merak ettikleri sorulara da yanıt buldular.