KMÜ EVSAHİPLİĞİNDEKİ BASKETBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 19-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası Basketbol 1. Lig Grup Müsabakaları sona erdi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve dört bayan, altı erkek olmak üzere on üniversite takımının mücadele verdiği müsabakaların kazananları belli oldu.

KMÜ Spor Salonunda beş gün boyunca devam eden müsabakalarda Mersin Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı, oynadığı üç maçın üçünde de galip gelerek turnuvayı bayanlarda birinci tamamlarken ikinci Akdeniz, üçüncü Selçuk, dördüncü de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi oldu.

Müsabakalarda oynadığı beş maçın dördünden galip ayrılan Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı ise erkeklerde şampiyonluğa ulaşan taraf oldu. Süleyman Demirel Üniversitesini Çukurova, Adnan Menderes, Akdeniz, Balıkesir ve Uludağ Üniversiteleri takip etti.

Takımlara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi protokolü, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yetkilileri ve Basketbol Federasyonu Karaman İl Temsilciliği tarafından kupa ve madalyalarının takdim edilmesiyle turnuva sona erdi.