KMÜ FUTSAL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜ BESYO) Futsal (Salon Futbolu) Takımı Türkiye Şampiyonu oldu ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hakkı kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 19-24 Nisan tarihleri arasında Afyon’da düzenlenen Süper Lig müsabakalarına Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Ağrı İbrahim Çeçen, Ege, İstanbul, Karamanoğlu Mehmetbey, Marmara, Muğla Sıtkı Koçman, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversiteleri katıldı.

Öğr. Gör. Kazım Nas antrenörlüğünde müsabakalara çıkan KMÜ Futsal Takımı oynadığı beş maçı da kazanarak Türkiye şampiyonluğu elde etmesinin yanı sıra Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hakkı da kazandı.

KMÜ Futsal Takımı Antrenörü Öğr. Gör. Kazım Nas takım olarak iki yıldır şampiyonluk hayali kurduklarını belirterek, “İki yıldır Türkiye üçüncülüğü alan takımımız özverili, istekli, birlik ve beraberlik içinde takım ruhu ile bu turnuvaya hazırlandı ve başarıya ulaştı. Şimdi gerek üniversitemizi gerekse ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğiz. Tüm teknik ekibi ve oyuncularımı başarılarından dolayı tebrik ediyor, Avrupa yolunda başarılar diliyorum.” dedi.