KMÜ’DE UNİKOP STRATEJİK PLANLAMA KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Stratejik Planlama Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen,  Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur ile UNİKOP üniversitelerinin rektör yardımcıları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, UNİKOP Stratejik Planlama Kurulunun akademik işlerle ilgili her konuda karar alma yetkisi bulunduğunu hatırlatarak, “Burada alınacak kararların üniversitelerimize, şehir ve bölgelerimize katkı sağlayacağına inanıyorum.  Kendimizi olduğu kadar birlikte yaşadığımız insanları da düşünme anlayışının hayatımız boyunca var olması ve eyleme dökülmesi bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız başka kurumlara örnek olursa ve açtığımız kapıdan başkaları da girmeye devam ederse bu bizleri mutlu eder. Toplantının hayırlı olmasını ve güzel sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım’ın başkanlığında UNİKOP Stratejik Planlama Kurul Toplantısına geçildi. Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, KMÜ Dönem Başkanlığında birçok toplantı yapıldığına dikkat çekerek, UNİKOP bünyesinde etkin faaliyetlerin süreceğini söyledi ve bu faaliyetlerin bundan sonraki dönemde de aynı şekilde devam etmesi temennisinde bulundu.

Toplantıda KMÜ Dönem Başkanlığı süresince yapılan Dekanlar, Merkezi Laboratuvar Müdürleri, UNİKOP Koordinatörleri, Öğrenci Konseyi Başkanları ve Gençlik Toplulukları toplantılarında alınan kararlar ve öneriler ele alındı.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.