KMÜ’LÜ MUSTAFA GÖKSEL AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Mustafa Göksel, 15. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü oldu.

Mustafa Göksel, İtalya’nın Arco kentinde düzenlenen şampiyonada 39:36’lık derecesiyle Avrupa üçüncüsü olarak bir kez daha KMÜ’nün ve ülkemizin gururu olmayı başardı. Mustafa Göksel’in üçüncülük elde ettiği şampiyonada ayrıca milli takım sporcuları iki altın, iki de bronz madalya elde ederek takım halinde Avrupa şampiyonu oldular.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde eğitim hayatını sürdüren ve gerek bireysel gerekse takım olarak çeşitli başarılara imza atan Mustafa Göksel, elde etmiş olduğu başarıdan dolayı çok mutlu olduğu belirterek, “İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha büyük başarılara imza atmayı başarabilirim. Milli takım olarak da Avrupa şampiyonu olduk. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyor, başarım için bana destek veren, katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.