KMÜ FUTSAL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 4. UNİKOP Salon Futbolu (Futsal) müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonucunda KMÜ Futsal Takımı şampiyon oldu.

KMÜ’nün yanı sıra Aksaray, KTO Karatay, Necmettin Erbakan, Ömer Halisdemir ve Selçuk üniversitelerinin futsal takımlarının katılımıyla düzenlenen müsabakalar iki gün sürdü. KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, üniversite personeli ve öğrencilerin takip ettiği müsabakalar oldukça heyecanlı geçerken sporseverler iki gün boyunca futsal şöleni yaşadı.

KMÜ Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve toplam sekiz müsabakanın oynandığı turnuvada KMÜ Futsal Takımı oynadığı bütün maçları kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

4. UNİKOP Salon Futbolu (Futsal) müsabakalarında elde edilen sonuçlar şu şekilde:

Ömer Halisdemir Üniversitesi 4                        2 Aksaray Üniversitesi

Karamaoğlu Mehmetbey Üniversitesi 9             0 Necmettin Erbakan Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi 9                       7 Selçuk Üniversitesi

Karamaoğlu Mehmetbey Üniversitesi 4             2 KTO Karatay Üniversitesi

Aksaray Üniversitesi 4                                     1 Selçuk Üniversitesi

KTO Karatay Üniversitesi 6                              1 Necmettin Erbakan Üniversitesi

Aksaray Üniversitesi 7                                     4 KTO Karatay Üniversitesi

Karamaoğlu Mehmetbey Üniversitesi 4             1 Ömer Halisdemir Üniversitesi