ERMENEK KAYMAKAMINDAN KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’E VEDA ZİYARETİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 42          06/ 05/ 2011

Kaymakam Demir’e yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Gökmen, birlikte çalıştıkları süre içinde güzel işler gerçekleştirdiklerini ifade ederken Kaymakam Demir de birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demir, üniversite birimlerinin alt yapı olarak çok hızlı bir şekilde geliştiğine tanık olduğunu belirtti, ayrıca üniversitenin akademik anlamda da ulusal düzeyde isim yapmış öğretim elemanlarına sahip olduğunu kaydetti.

Ermenek’teki kaymakamlık görevi sona eren Mehmet Demir, veda ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakam Demir, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve Rektör Yardımcısı aynı zamanda da Ermenek Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Mehmet Karataş’ı makamlarında ziyaret etti.