KMÜ KKMYO ÖĞRENCİLERİ ASSİSTT FİRMASINI GEZDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu (KMÜ KKMYO) Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri tarafından Türk Telekom Grup Şirketi AssisTT firmasına teknik gezi düzenlendi.

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim görevlilerinin katıldığı gezide Karaman AssisTT İnsan Kaynakları Uzmanı Selman Gürer ve kurumun takım liderlerinden Dilek Öz, çağrı merkezi hizmetleri hakkında bilgi verdiler.

Uzmanlar, AssisTT'in çağrı merkezi hizmetlerinin öncü kuruluşlarından olduğunun altını çizerek müşterilerinin satış ve pazarlama faaliyetlerine yönelik veri üreterek sosyal medya yönetimi, mailing gibi birçok alanda hizmet sunduklarını dile getirdiler.

“Önem verdiğimiz en büyük yatırım insandır” felsefesiyle hareket ettiklerini belirten AssisTT yetkilileri, kariyer plânlama anlamında gelecekteki yapılanmalar ve CV hazırlama teknikleri hakkında da öğrencilerle tecrübelerini paylaştılar.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği etkinlik, çalışma ortamının gezilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.