KMÜ’YÜ YILMAZ BABAOĞLU’NUN ZİYARETİNDE ÜÇ KUŞAK BULUŞTU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 44                   04.05.2011

Karaman Bifa Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş. Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu, Uğur Dershanesi Yöneticisi emekli öğretmen Ali Konukseven ve Özel Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu müdürü Hilmi Erdoğdu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ndeki gelişimi yerinde görmek üzere yerleşkeyi ziyaret ettiler.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve beraberindeki yöneticiler ile birlikte yerleşke alanındaki fiziki alt yapı, akademik eğitim olanakları konusunda bilgi sahibi olan Babaoğlu, üniversitenin kısa süre içerisinde katettiği aşamaların hayranlık verici olduğunu belirtti. Karaman’ın gelişiminde üniversitenin ekonomik, sosyal ve bilimsel katkısının açıkça görülebildiğini ve Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in üniversiteye önemli bir değer kattığını ifade etti.

Üniversite yerleşkesindeki kütüphane, bilgi işlem merkezi ile yapımı devam eden olimpik yüzme havuzu ve sosyal tesis alanlarının inşaatını yerinde gören heyet, üniversitede hızla yapımı devam eden mekânlarda, kısa süre içinde önemli hizmetlerin sunulduğunu belirttiler. Üniversitenin fiziki altyapı ve eğitim sürecindeki gelişmelerin Karaman için çok önemli bir ilerleme olduğunu açıklayan Yılmaz Babaoğlu, Karaman’daki yüksek öğretim olanaklarının takdire değer olduğunu vurguladı.

Emekli öğretmen Ali Konukseven’in öğrencisi olan Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen ile Gökmen’in öğrencisi olan Arş. Gör. Mehmet Koyuncu bir araya gelince, heyecanlı ve ilginç bir buluşma gerçekleşti. Fen Fakültesi’ndeki laboratuarların ve dersliklerin gezilmesi sırasında ortaya çıkan üç’lü buluşmada; Ali Konukseven, eski öğrencisi Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen ile, Rektör de eski öğrencisi ve yeni akademisyen Mehmet Koyuncu ile birlikte yeni eğitim ortamında bir arada olmanın gururunu yaşadılar.