KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN YENİ YIL MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni yıl mesajı yayımladı. Rektör Gökmen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak ülkemizin gelişimine ve bölgemizin kalkınmasına katkı sunmaya çalışarak, eğitim-öğretim ve bilimsel üretim faaliyetleriyle verimli bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni umutlar ve beklentilerle karşıladığımız 2017 yılının gerek üniversitemiz gerekse ülkemiz ve insanlık için çok daha güzel, daha iyimser ve verimli bir yıl olmasını ümit ediyorum.

Yeni yılın ortak değerlerimizin ön planda olacağı, şiddet ve çatışmalardan uzak, barış ve kardeşlik çerçevesinde birlikteliğimizin daha da artacağı huzurlu bir yıl olmasını temenni ederken, başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere tüm Karamanlı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.”