KMÜ KİTAP FUARI VE HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Kitap Fuarı ve Hıdrellez Şenlikleri’ törenle başladı.

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay ve Prof. Dr. Birol Üner, üniversite personeli, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni kitap fuarının gezilmesiyle başladı. Daha sonra kat-ı üç boyutlu sanat sergisini gezen protokol, öğrenci topluluklarının stantlarını da ziyaret ederek topluluklar hakkında bilgi edindi.

Açılış programının son bölümünde ise Türk Otağı Öğrenci Topluluğunun hazırlamış olduğu otağ ziyaretinin ardından hıdrellez ateşi yakıldı ve öğrenciler ateşin üzerinden atlayarak doyasıya eğlendiler.

Kitap Fuarı ve Hıdrellez Şenlikleri kapsamında gün boyu süren etkinliklerde halkoyunları ve mehteran gösterileri sergilenerek konferans salonlarında söyleşiler gerçekleştirildi.