KMÜ REKTÖRÜ “NEY ÜFLEMEK” İSTİYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 91            23.05.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin dördüncü bahar şöleninde, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in de katıldığı neyzen öğrencilerin konseri büyük ilgi gördü. Üniversitenin farklı akademik birimlerinden öğrencilerin hazırladığı ney konseri, coşkulu bir tezahürat eşliğinde beğeniyle izlendi.

Şölen kapsamında, şiir dinletisi ve sonrasında neyzen öğrencilerin sunduğu minik konserin ardından, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen teşekkür plaketi vermek üzere coşkulu alkışlar arasında platforma davet edildi. Rektör Gökmen, öğrencilerin sunduğu ney müziğini çok beğendiğini, gençlerin ilgi göstermesinden de büyük mutluluk duyduğunu, bir müzik aleti kullanmanın ayrıcalık olduğunu düşündüğünü belirtti.

Önümüzdeki dönemde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin yeniden düzenleyeceği ney kursuna kendisinin de katılmak istediğini ifade eden Rektör Gökmen, samimiyeti ve öğrencilerinin her zaman yanında olduğunu hissettiren yönü ile öğrencilerinden büyük takdir aldı.