KMÜ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALINACAK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Makine Mühendisliği programına yeni eğitim-öğretim döneminde öğrenci alınacak.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınması öngörülen programlarla ilgili kararını açıkladı. Yükseköğretim Genel Kurulunun 22 Şubat tarihli toplantısında yapılan değerlendirmeler neticesinde sekiz üniversitenin on ayrı programına öğrenci alınması uygun bulundu.

Buna göre, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde Makine Mühendisliği programı açılarak yeni eğitim-öğretim döneminde programa 60 öğrenci alınacak.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin her geçen gün akademik gelişimini artırdığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni program açılmasının sevindirici olduğunu belirterek şunları dile getirdi: "Bir yılı aşkın süredir açtığımız ve bundan sonra da açmaya devam edeceğimiz yeni fakülte, yüksekokul, bölüm ve programlarla bölgemize, ülkemize ve milletimize en üst düzeyde katkı vermeye gayret edeceğiz. Makine Mühendisliği programımızın hayırlı olmasını diler; bu vesileyle aramıza yeni katılacak öğrencilerimizi şimdiden kutlarım."