VAKIFBANK ŞUBE MÜDÜRÜ KMÜ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 126                   08.09.2011

Vakıfbank Karaman Şube Müdürü olarak göreve yeni ataması yapılan İmam Akbulut, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret etti.

Karabük merkezden, Karaman Vakıfbank’a atanan Akbulut, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin gelişmelerini takip ettiğini ve memnuniyet duyduğunu, Karaman’a vereceği hizmette üniversite ile işbirliği çalışmalarından onur duyacağını vurguladı.

Rektör Gökmen, üniversitenin Karaman ve bölge halkına verdiği hizmetlerde Akbulut ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarını ve her zaman destek olacaklarını belirtti. Rektör Gökmen, Vakıfbank Şube Müdürünün yeni görevinde başarılarının devamını diledi. Samimi bir ortam içerisinde geçen görüşmeler, işbirliği çalışmaları için yeniden görüşme dilekleri ile son buldu.