KMÜ, VOLEYBOL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 147                                                20.09.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda, kız ve erkek voleybol takımına yeni yetenekler kazandırmak amacıyla, takım seçmeleri yapılacak.
Üniversitenin tüm akademik birimlerinden, isteyen tüm öğrencilerin katılabileceği voleybol takım seçmeleri, 28 Eylül 2011 Çarşamba günü saat 17.00’de Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda yapılacak. Kız voleybol takımı seçmeleri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar, erkek voleybol takım seçmeleri ise Öğr. Gör. Kemal Kabasakal’ın yönetiminde gerçekleştirilecek.
Üniversitede sosyal faaliyetlere katılmak isteyen gençlere birebir ulaşarak, onları ilgi alanlarına göre sportif ve sosyal faaliyetlerin içine çekmenin amaçlandığı takım seçmeleri, öğrencileri Üniversitelerarası Voleybol Şampiyonası’na hazırlama temel hedefini de kapsıyor. Ayrıca, spor branşlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası başarılar elde eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda, voleybol branşına ilgiyi artırmak, seyirci oranını yükseltmek ve üniversitenin sosyal faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan seçmelere, üniversiteli gençlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.