KONGRE BAŞKANI PROF. DR. İBRAHİM YILMAZ’DAN DEĞERLENDİRME

Uluslararası Matematiksel Çalışmalar ve Uygulamaları Kongresi Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, kongrenin ardından bir değerlendirme yaparak şunları ifade etti:

“Uluslararası Matematiksel Çalışmalar ve Uygulamaları Kongresi, 04-06 Ekim 2018 tarihleri arasında üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup kongremize toplam 10 ülkeden 13’ü yabancı, 131’i Türk olmak üzere 144 bilim insanı katılmış; 170 sözlü bildiri ve 5 poster sunumunun yanı sıra 7 davetli konuşmacı sunumu yapılmıştır. Gerek katılımcı sayısı gerekse sunumların niteliği açısından son derece başarılı bir kongre gerçekleşmiştir. Bu vesileyle kongremize destek veren başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül olmak üzere tüm KMÜ ailesine, Karaman Belediyesine ve Karaman Sanayici ve İş Adamları Derneğine (KARSİAD) bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”