KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN BAYRAM MESAJI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:174       04.11.2011

Toplumsal birlikteliğimizin sağlandığı, kültürel değerlerimizin hatırlandığı, hoşgörünün ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı'na erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Ortak düşünce ve değerlerde hepimizi buluşturan bayramlarda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulması, birlik ve dayanışmamızın artırılması, en anlamlı hedeflerimizdendir.

Üniversitemizde bayram güzelliklerinin sadece belirli günlerde sınırlı tutulmayarak, hayatımızın diğer dönemlerinde de yaşanır olması, önemli bir toplumsal görev olarak değerlendirilmektedir.

Bu düşüncelerle üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin, değerli ailelerinin, tüm Karaman halkının ve ulusumuzun Kurban Bayramını kutlar; bayramı sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini dilerim.