OYUNCU HAKAN BİLGİN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Demokrat Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşide Oyuncu Hakan Bilgin öğrencilerle bir araya geldi.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversite personeli, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Topluluk Başkanı Yusuf Baştuğ’un açılış konuşması ile devam etti.

Açılış konuşmasının ardından Oyuncu Hakan Bilgin, sanatçı kimliğini nasıl kazandığına dair anlatımlarda bulunarak insanları başarıya götüren kavramları irdeledi. Kişilerin öncelikle kendisini sevmeleri gerektiğini hatırlatan Bilgin, şunları söyledi: “Hayatınızın yapbozlarını tamamlamaya başlamadan önce eşsiz ve tek olduğunuzu bilin. Algılarınızın, yaşam tarzınızın, size kötü gözüken herhangi bir özelliğinizin bile bir nimet olduğunu kabullenin. Önünüze çıkan engellere isyan etmektense onların üzerine gidin. Önyargılı olmadan, açık görüşlü ve sizinle aynı fikirde olmayan arkadaşlar edinin. Bu davranışın sizi aydınlatacağına inanın. Empati kurun, gülümseyin, mutluluğu başkalarından beklemeyin. Çevrenizdekilere güzel sözler söyleyerek bunun yansımasını alın ve böylece mutluluğu kendiniz yaratın. Yarın için hedef koymayın ve anı yaşayın. Anlattıklarım bizlere medeniyeti, medeniyet ise başarıyı kazandırır. Bunu asla unutmayın.”

Oyuncu Hakan Bilgin, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Program, plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi.