MUT ÖZDEMİRLER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ KMÜ’DE

Mersin Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) ziyaret etti.

Lisenin 10. ve 11. sınıf Hasta ve Yaşlı Hizmetleri ile Çocuk Gelişimi bölümlerinde okuyan 35 öğrenci, Rehber Öğretmen Ali Uyar ve Bölüm öğretmenleri Meltem Duran, Ahmet Çelebi ve Sevda Özbek ile birlikte KMÜ'yü gezdiler.

İlk olarak KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden öğrencilere burada Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Mahmut Tanrıverdi tarafından üniversite hakkında bilgilendirme yapılırken Öğretim Görevlileri Şeref Maden, Bilal Bahçeci, Ali Keleş ve Halil Mert tarafından da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun programları ve meslek dallarına ilişkin bilgiler paylaşıldı. Öğrenciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaretlerinin ardından üniversite yerleşkesini gezerek Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini yakından tanıma fırsatı elde ettiler.

Rehber öğretmen Ali Uyar geçtiğimiz yıl düzenlenen geziyi hatırlatarak her yıl KMÜ'yü ziyaret etmeye önem verdiklerini, bu gezilerin öğrencilerin motivasyonunu artırmaya katkı sağladığını ifade ederek "Üniversitenin farklı mekanlarını daha yakından görme fırsatı bulan öğrencilerimiz sınava ve üniversiteye bakışlarını şekillendirmiş oluyorlar. Misafirperverlikleri için KMÜ ailesine teşekkür ediyorum." dedi.