İNSANİ YARDIM VAKFI’NIN KMÜ ZİYARETİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 197                 07.12.2011

İnsani Yardım Derneği Karaman Şubesi yetkilileri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İnsani Yardım Derneği Karaman Şubesi yetkilileri tarafından derneğin çalışmalarına ilişkin bilgiler verildi.

Dernek temsilcileri, Karaman İnsani Yardım Derneği’nin kurulduğu günden bugüne sıkıntıya düşmüş, hastalanmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış bütün insanlara din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri hiçbir ayrım yapmaksızın gerekli insani yardımı ulaştırmayı kendine ilke edindiklerini belirttiler. Yardım faaliyetlerinin yanında, kültür, sanat, çevre, sağlık, eğitim ile hak ve özgürlükler alanında faaliyetlerde bulunduklarını da belirten dernek yetkilileri, insan onuruna yakışır bir dünyada yaşamaya katkıda bulunmak için çaba harcadıklarını açıkladılar.

Almaktan çok vermenin daha fazla mutluluk verdiğini dile getiren KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, vakfın çalışmalarından dolayı yetkilileri tebrik ederek, derneğin yurt içi ve yurt dışında yapmış oldukları tüm çalışmaların takdir ile karşılandığını belirtti ve derneğin duyarlı çalışmalarının devamını diledi.

Sivil toplum kuruluşları ile üniversite işbirliğinin öneminin vurgulandığı ziyaret, iyi dilekler ile son buldu.