KMÜ’DE EZGİ DİNLETİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMU) Yeniler Öğrenci Topluluğu ve Türkiye Gençlik Vakfı tarafından Ezgi Dinletisi düzenlendi.

KMÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen dinletide ilk olarak Yeniler Öğrenci Topluluğu ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Türkiye'nin Suriye sınırında gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtı için dua edilmesiyle başlayan program, Ahmet Ünalan’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve Muhammed Ensar Ağca’nın duasıyla devam etti.

Ardından Türkiye Gençlik Vakfı Karaman İl Başkanı Hasan Aktaş açılış konuşması yaparak, ”Vakfımız hiçbir zaman mazluma sırtını dönmemiş, her zaman zalimin karşısında dik durmuştur.” dedi.

Yeniler Öğrenci Topluluğu Başkanı Buğra Akgül ise konuşmasında “Diploma avcılığı yaparak kariyer peşinde koşan değil, ilim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Grup Ezgi’nin seslendirdiği ilahiler dinleyicilerle paylaşıldı. Dinleyicilerin isteklerini de geri çevirmeyen Grup Ezgi üyeleri seslendirdikleri parçalarla dinleyicilere keyifli bir program yaşattılar.

Program, plaket takdimi ile sona erdi.