KORELİ HEYETTEN REKTÖR AKGÜL’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Dong-Who Cho ile Kore Kültür Merkezi Temsilcisi Yoon Seo Han’ı makamında kabul etti.

Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi işbirliği ile 'Kore Kültür Günü’ etkinlikleri kapsamında Karaman’a gelen Cho ve Han, üniversitedeki etkinlikler öncesinde Rektör Akgül’ü ziyaret ederek üniversitenin salonları ve imkânlarını kendilerine açan Prof. Dr. Akgül’e göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ettiler.

Rektör Akgül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Farklı kültürlerin ülkemizin çeşitli illerinde düzenlenen etkinliklerle tanıtılması güzel bir kültürel iklim oluşturuyor. Kore, ülkemiz tarihi açısından da önemli ve dost bir ülke bizim için. Sizleri Karaman’da ve üniversitemizde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduk.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimlerinin ardından sona erdi.