REKTÖR AKGÜL’DEN YENİ YIL MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin bize bir emaneti olan üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek ve sorumluluklarımızın bilinciyle yükseköğretim alanında daha fazla hizmet üretmek adına mensuplarımızla birlikte çokça çalıştığımız bir yılı daha geride bıraktık.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak bu yıl da akademik ve idari personelimizle birlikte öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, üniversitemizin bilimsel, akademik ve kurumsal altyapısını daha ileri noktaya taşımak ve görevlerimizin gereğini layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik; 2020 yılına yeni projeler, yeni hedefler ve ideallerle adım attık. Dileriz ki yeni yıl, bir önceki yıldan çok daha başarılı, verimli, faydalı ve belleklerde kalıcı güzellikte geçer.

Yeni yılın, başta üniversitemiz ve şehrimiz olmak üzere ülkemiz ve tüm dünya için mutlu başlangıçlara, güzel gelişmelere, barışa ve herkesin hayrına olacak eylemlere, kıymetli sözlere ve üstün düşüncelere kapı aralamasını diliyor; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensuplarının, Karamanlı hemşerilerimin ve tüm yükseköğretim camiasının yeni yılını kutluyorum."