REKTÖR AKGÜL’DEN AHMET KELEŞOĞLU’NUN VEFAT YILDÖNÜMÜ MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ermenekli Hayırsever İş İnsanı Ahmet Keleşoğlu’nun vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Altı yıl önce bugün aramızdan ayrılan Hemşerimiz Hayırsever İş İnsanı Ahmet Keleşoğlu’nu bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Sağlık alanında ülkemizin önemli kuruluşlarından olan Selçuk Ecza Deposu'nun kurucusu olmasının yanı sıra milletimize pek çok alanda hizmet vermek üzere Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'nı kuran Merhum Dr. Keleşoğlu, sosyal ve kültürel konuların yanında özellikle eğitim-öğretim alanında gerçekleştirmiş olduğu yatırımlarla, büyük bağış ve destekleriyle herkesin gönlünde taht kurmuştur. Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun başlattığı bu yardım ve eğitim-öğretime destek zinciri kurduğu Vakıf aracılığıyla devam etmiş, üniversitemizde de Diş Hekimliği Fakültesini yaparak sağlık alanına önemli bir katkıda bulunmuştur. Gerek Karaman’da gerekse Konya’da ve diğer illerde gerçekleştirdiği hayır ve iyilikler asla kaybolmayacak, başta kurduğu okullarda yetişecek öğrenciler olmak üzere bu anlamlı yatırımlar meyvesini her daim vermeye devam edecektir.

Vefatının seneyi devriyesinde Merhum Ahmet Keleşoğlu’na bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.”