KMÜ'DE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BAHAR ŞÖLENİNE HAZIRLANIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 55             28.03.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 5. bahar şölenine hazırlanıyor.

21 ve 22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan KMÜ 5. bahar şöleni etkinliklerinin genel planının yapılması amacıyla, öğrenci topluluklarının temsilcilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Avcı başkanlığında Rektörlük binasında yapılan toplantıya 23 öğrenci topluluğunun temsilcilerinin çoğunluğu katıldı. Toplantıda, bahar şöleninde öğrencilerin katılımıyla sürdürülecek etkinliklerde temel prensiplerin neler olduğu konusunda genel bilgiler verildi.

Öğrenci topluluklarının temsilcileri, bahar şöleninde yapmayı planladıkları etkinlikler hakkında önbilgi vererek, diğer topluluk temsilcileriyle görüş alış-verişinde bulundular. Aynı zamanda konferans, sergi, tiyatro, müzik yarışması gibi sosyal ve kültürel etkinliklerin zengin içerikli hazırlanması ve tüm öğrencilerin aktif katılımının sağlanması konusunda hassasiyet gösterileceği de vurgulandı.

25 Nisan 2012 tarihinde öğrenci topluluklarının temsilcileri tekrar bir araya gelecek ve şölende yapılacak etkinliklerin ayrıntıları paylaşılacak.