KMÜ YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU YAYIMLANDI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 59       29.03.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin 2011 yılı Yatırım Programı İzleme ve Değerlendirme Raporu hazırlanarak kamuoyuna sunuldu.

Üniversitenin Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan rapor; yönetici özeti, genel değerlendirme, proje uygulamaları ve öneriler ana başlıkları altında 4 bölümden oluşuyor.

Raporla ilgili olarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “Üniversitemizi çağdaş dünya üniversiteleri ile rekabet edebilir duruma getirerek öğrencilerimize kaliteli eğitim ve öğretim sunmak üniversitemizin öncelikli hedefleri arasındadır. Bu hedefleri gerçekleştirmede yaptığımız faaliyetlerde hesap verilebilirliliği sağlamak ve yatırım harcamalarımızın verimliliğini kontrol edilmesi amacıyla bu çalışmayı yapmış bulunuyoruz.” dedi.

Raporda gerçekleşen ve hedeflenen 2011 yılı yatırımlarına ilişkin bilgiler, açıklayıcı grafiklerle birlikte yer alıyor. Gerçekleştirilen alt yapı yatırımlarının fotoğraflarıyla, planlanan faaliyetlerin 3D görünümleriyle zenginleştirilen rapora Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ana sayfasından ulaşılabiliyor.