REKTÖR NAMIK AK’TAN SANAYİ KURULUŞLARINA ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman’da faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Rektör Namık Ak ilk olarak Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret ederek burada Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ile görüşme gerçekleştirdi. Rektör Namık Ak daha sonra Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret ederek Üretim Genel Müdürü İsmail Özturan ile istişarede bulundu.

Rektör Namık Ak, İhsan Duru ve İsmail Özturan ile yaptığı görüşmelerde üniversite-sanayi iş birliğine vurgu yaparak Karaman’ın önde gelen kurum ve kuruluşlarının gerçekleştireceği ortak çalışmaların Karaman’ın gelişimi için büyük bir önem arz ettiğini söyledi.

Ziyaretler, gelecek döneme ilişkin projeler hakkında yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.