KMÜ KALİTE YÖNETİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ BELGELERİNİ TEKRAR GÜNCELLEDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yükseköğretim Kalite Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini tekrar güncelledi.

Yükseköğretim Kalite anlayışı çerçevesinde 2018 yılında Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 27001:2013 belgesini alan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından yetkilendirilen belgelendirme kuruluşunca haziran ayında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen dış tetkik sürecini başarıyla tamamlayarak her yıl olduğu gibi bu yılda belgelerini güncelledi.

Dış tetkik çerçevesinde Kalite Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi  uygulamalarının üniversitenin tüm birimlerinde aynı titizlik içerisinde sürdürüldüğü tescil edildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda KMÜ'de Kalite Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi uygulamalarının yeterli seviyede olduğu tespit edilerek sertifikaların geçerliliği sağlandı.