REHBER ÖĞRETMENLERDEN KMÜ’YE ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenlerini ağırladı.

Karaman’daki çeşitli liselerde görev yapan rehber öğretmenler, üniversitede Rektör Prof. Dr. Namık Ak’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım programına katıldı.

Öğretmenler ilk olarak KMÜ VİP Salonunda Rektör Namık Ak ile buluşarak üniversite hakkında Rektör Ak’tan bilgi aldılar. Rektör Namık Ak, öğretmenlerle teker teker tanışarak kendilerini KMÜ’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Tercih döneminde rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenlerinin görüş ve yönlendirmelerinin öğrenciler için son derece önemli olduğunu belirten Rektör Namık Ak, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi hakkında bir sunum yaptı ve üniversite ile ilgili merak edilen soruları cevapladı.

KMÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Odabaş’ın da yer aldığı tanıtım toplantısının ardından rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenleri, KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldız eşliğinde üniversite yerleşkesini gezdi. Öğretmenler ayrıca Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve KMÜ Uygulama Mutfağında incelemelerde bulundular; Eğitim Fakültesi Dekan V. Aliye Çınar Köysüren’in fakülte hakkında gerçekleştirdiği tanıtım programına katıldılar.

İlgi ve misafirperverlikleri için Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yetkililerine teşekkür eden rehber öğretmenler, iyi dilek temennilerinde bulunarak üniversiteden ayrıldılar.